AVID gramofoni

Posted on Nov 17, 2015


Novost u našoj ponudi su engleski gramofoni AVID, jedna od najpoželjnijih gramofonskih produkcija danas koja na vrhu svoje ponude ima model koji se može nositi s bilo kojim vrhunskim gramofonom na svijetu – Acutus Reference SP. Svi ostali AVID modeli počivaju na jednakoj filozofiji gradnje gramofona i u osnovi su derivati Acutusa, od Sequela sve do početnog modela Ingenium. AVID modeli izuzetno su promišljeni pa AVID nikad ne mijenja svoje modele, već povremeno nudi dogradnje. Svi AVID modeli redovito dobivaju izvrsne recenzije širom svijeta.

Osnova njihove filozofije je da je kvaliteta gramofonske baze osnova svega, te da će i razne ne sasvim vrhunske ručke i zvučnice doći do pravog izražaja tek na takvim bazama. Ili drugim riječima, većina vlasnika inače kvalitetnih ručica i zvučnica jednostavno ne može iskoristiti njihovu maksimalnu kvalitetu jer baze isu ni blizu onome što se od njih očekuje.

AVID (A Very Interesting Design) utemeljio je Conrad Mas 1995. godine u Kimboltonu u Engleskoj. Tvrtka i danas kompletno poslovanje obavlja u Engleskoj pa za AVID „Made in England“ ima doslovno značenje. AVID se u proizvodnji služi vlastitim CAD konstruiranjem, naprednim CNC obradnim stanicama za komplicirane aluminijske dijelove, vlastitim ekspertima u osmišljavanju i izradi svih dijelova, čak i tiskanih elektroničkih pločica koje se rade po najzahtjevnijim vojnim specifikacijama. Tolerancije u izradi su vrlo tijesne, svi dijelovi se u proizvodnji rigorozno testiraju u više faza, performanse i pouzdanost je na najvišoj razini. Gotovi proizvodi prolaze testnu fazu dugu dva tjedna, a isporučuju se u kompleksnom i sigurnom pakiranju.

AVID je vrhunska marka koja nudi analogna audio rješenja iznimno visoke kvalitete.

U našem showroomu možete poslušati modele
Ingenium s karbonskom ručkom Project 9CC i MM zvučnicom AT MLa440
Diva II SP s magnezijskom ručkom SME309 i MC zvučnicom AT 33PTG/II
Acutus SP također s magnezijskom ručkom SME309 i MC zvučnicom AT OC9/III

Tu su i phono predpojačala Pellar, Pulsus i vrhunski Pulsare II.

Lovegra features Generic Cialis as its key active ingredient which is widely applied for treatment of sexual dysfunction. Treatment of this type of condition should be aimed at the relaxation of the patient and improvement of his emotional wellbeing, having weak erections is often wrongly associated with overall weakness. Saving you the energy you’d use on foreplay/sex, people have resorted to using the term more often.