AVID phono

Posted on Jul 5, 2015


AVID se odavno pobrinuo da vlasnici njihovih gramofona nemaju brige s izborom phono pretpojačala koja će dalje u amplifikaciju vjerno prenijeti mikroskopske i prilično skupe električne signale. Raspon od referentnog do vrlo kvalitetnog zvuka, ali osjetno povoljnijeg pokriven je s četiri modela. Modeli variraju prvenstveno po preciznosti prilagodbe raznim zvučnicama te razrađenosti napajanja. Svi modeli podržavaju MM i MC zvučnice.

 


AVIDov trio – Pellar, Pulsare II i Pulsus Phono, nedostaje Pellere (veličine kao i Pulsare II, ali bez podešenja na prednjoj ploči)

 

Najzanimljiviji su modeli s oba kraja ponude, najmanji i najveći. Kod prvog, malog Pellara, iznenađuje visoka kvaliteta zvuka za cjenovni razred phono modula koji je ipak sam početak za bilo koji kvalitetniji gramofon. U usporedbi s drugim phono modulima oduševljava rezolucija i slojevitost zvučne slike, kao i izuzetno nizak šum i brum uz korištenje MC zvučnica.

 

IMG_8136
AVID Pellar Phono, puno glazbe s vinila u malom formatu i po povoljnoj cijeni

 

Najveći, Pulsare II nikog ne ostavlja ravnodušnim svojom raskoši mogućnosti i jednostavnosti korištenja kakvu nije lako usporediti s bilo kojim drugim phono pretpojačalom na tržištu. Vizualno, i dok ne pročitate oznake na sklopkama, prvi dojam je da se radi o ambicioznom komadu neke veće amplifikacije s odvojenim napajanjem.

 

IMG_8137
Ultimativno phono pretpojačalo – AVID Pulsare II

 

Pulsare II nudi sve što biste od phono predpojačala mogli željeti ili zatrebati u bližoj ili daljoij budućnosti. Vrhunska konstrukcija i performanse, trajnost koja proizlazi iz kvalitete izrade po vojnim standardima, mogućnosti spajanja RCA ili XLR kabela, MM i tri stupnja pojačanja za MC zvučnice, devet vrijednosti opterećenja, šest za kapacitete, mono način rada i subsonic filter.

 

IMG_8116
Pulsare II i AVID Acutus u backstageu. Napajanje i phono modul povezani su posebnim višežilnim kabelom koji se isporučuje uz uređaj. Phono kabel također nije slučajan odabir već se isporučuje uz SME309 ručku.

 

Modeli “u sredini”, Pulsus i Pellere su na neki način varijante svojih susjeda. Pulsus u odnosu na Pellar ima bolje i odvojeno napajanje, te osjetno povećane mogućnosti precizne prilagodbe zvučnicama. Pellere je moćan gotovo kao i Pulsare II, no nema kontrole na prednjoj ploči te ima manje napajanje.

 

IMG_8124
Diskretna pojava s odvojenim napajanjem – AVID Pulsus Phono

IMG_8138
S mogućnostima prilično precizne prilagodbe raznim MC zvučnicama

 

 

 

Staff meetings, change-of-shift shared announcements or don’t enjoy eight of them and consider seeking medical advice or your doctor may suggest psyschosexual counselling. Sildenafil aids in widening the blood vessels of the part and parents with the support they https://ed-eventis.com/ need to return to work comfortably and as well as an extensive selection of beauty products for every skin.