Classé Sigma SSP

Posted on May 4, 2015


Ako znate nešto o “klasičnom Classéu”, a niste se dosad niste sreli sa Sigmom SSP, dvije stvari će vam vjerojatno stršati iz poznate koncepcije.

Sigma SSP - CA-2300

Najprije izgled cijele Sigma serije. U usporedbi s poznatim industrijskim dizajnom najpoznatijih modela poput pretpojačala CP-800 ili snage u vidu CA-2300, CA-M600, Sigma se na prvi pogled može činiti neozbiljno. Ali samo na fotografijama. Uživo su sve Sigme moćne, elegantne i precizne, ali na suzdržaniji način od poznatih zaobljenih aluminijskih kvadara. Izgled Sigme u svakom trenutku naznačuje o kakvom se kalibru uređaja radi.

Sigma SSP

Drugo je ono što SSP jest, a to je višekanalno pretpojačalo. Slijedeće logično pitanje je može li bilo koje višekanalno pretpojačalo biti dovoljno dobro ako želim vrhunski zvuk za glavne prednje zvučnike?

Sigma SSp top

U prije nekoliko dana objavljenoj recenziji Kalman Rubinson iz Stereophilea kaže da može:

“The Sigma SSP can be regarded as a superb stereo analog preamp, and all the rest of its bells and whistles as gifts”, tj. Sigma SSP može se smatrati vrhunskim analognim stereo pretpojačalom, a na sve ostale drangulije možete gledati kao na poklon.

Cijelu recenziju Sigme SSP kao i pripadajućeg višekanlanog pojačala Sigma AMP5 možete pročitati ovdje.

Sigma SSP back