Multipak 2015

Posted on May 6, 2015


Pozivamo posjetitelje Multipaka 2015. u Pakracu 22. i 23. svibnja da nas posjete u Muzeju grada Pakraca – drugi kat – druga soba lijevo. Preko puta Robertoshopa.

Pathos B&W Marantz

U ovom prostoru izložit ćemo proizvode iz našeg programa Bowers & Wilkins, Pathos, Audeze, Marantz, Chord… Bit će tu B&W 805 Diamond, Pathos Logos MkII, nove planarno-magnetske slušalice Audeze EL-8…

audeze-el-8_headphones

Nagrađujemo naše posjetitelje

Svi posjetitelji koji ispune naš letak ulaze u izvlačenje za vrlo vrijednu nagradu – slušalice Audio Technica ATH-MSR7 vrijedne 1890 kn. Model ATH-MSR7 su prve prave audiofilske slušalice čiju raskošnu kvalitetu zvuka na praktičan način možete iskusiti i izvan vašeg doma te pokretane mobilnim uređajima. Isporučuju se s čak tri kabela – trometarski za udobno kućno slušanje, te dva kratka od 1.2 metra za van (s kontrolama i mikrofonom i bez).

ATH-MSR7 mannequin

Sretnog dobitnika će po završetku izložbe izvući alfa i omega Multipaka gospodin Božidar Savi, a dobitniku će slušalice biti uručene poštom.

ATH-MSR7

Čvrste i kompaktne overear slušalice ATH-MSR7 dodiruju vas oko ušiju i na tjemenu jedino vrhunskom kožom s jastučićima od termoaktivne pjene.