Pathos Remix

Posted on Mar 29, 2015


Ako vam se čini da su na slici ispod jednaka pojačala, u svemu osim finišu, ne biste bili u pravu, no niti jedini kojima se tako čini. Pathosovi “remixevi” su nova izdanja njihovih najuspješnijih pojačala odnosno tehnologije, izgledom gotovo jednaki, konstrukcijom prilično različiti.

classic remix & inpol remix 2

InPol Remix je nešto sasvim unikatno u svijetu high-end pojačala. Ovo je konstrukcija koja predstavlja najmanje izdanje INPOL tehnologije ikad, uz, pazite sad- zero-feedback, čistu A-klasu, dvostruki INPOL hibridni sklop i u rezultatu 2 x 10W teško dostižne kvalitete zvuka za bilo koje drugo pojačalo. To je pojačalo koje se zvukom natječe s najboljim single-ended triodnim pojačalima, uz prednost neusporedivo veće pouzdanosti i trajnosti.

classic remix & inpol remix 4

U InpolRemixu postoji i opcija ugradnje Pathos Digit D/A konvertera pa ljubitelji reprodukcije s digitalnih izvora i računala mogu uživati u direktnom prijenosu svih sadržaja. Ručni rad, pravi gušt za uši i oči.

classic remix & inpol remix 1

ClassicRemix je pak iznova rafinirano izdanje Pathosovog bestsellera Classic One (slika dolje). Zadržao je istu snagu, dobio je novi izgled i mogućnosti koje traži novo vrijeme, digitalne ulaze kao i opciju ugradnje DAC-a.

Pathos Classic One MkIII

Bez obzira na to, Classic One u Mk III verziji i dalje ostaje u ponudi kao jedan od proizvoda koji doveli pathos tu gdje je danas.

classic remix & inpol remix 3

Classic Remix i dalje nudi pozamašnih 2 x 70 W na 8 Ohma u bilo kojoj situaciji, AB klasa. Ima 4 RCA analogna ulaza, 1 XLR, digitalne ulaze koaks i optički, RCA pre-out, USB i mrežni priključak. ClassicRemix kao i ClassicOne ostaje pojačalo koje je u svojoj klasi vrlo teško nadmašiti.